De anvarlige voksne

En "ansvarlig voksen" er en del af en gruppe, der sørger for at VRI Badminton fungerer lidt bedre i hverdagen.

Her kan dig med overskud, lægge lidt af den gode energi, så alle de der ikke har så meget, stadig kan spille badminton i Risskov.

Når du melder dig som ansvarlig voksen, kan du stille op til forskellige opgaver efter eget valg eller du kan opfinde din opgave selv. Opgaverne er typisk afgrænsede og af kortere varighed.

Den samme opgaver kommer sjældent igen, da den daglige drift ligger fast hos kontoret eller hos formanden og kassereren.

Der er selvfølgelig også mulighed for, at hvis du er en af de meget stærke, at du kan tage opgaver der stikker endnu dybere og så er du pludselig en del af dem der flytter VRI badminton og udvikler klubben.

Er du holdleder for ungdom, hjælper til en turnering, bager en kage i ny og næ eller er frivillig træner, så er du en ansvarlig voksen og skal være med på listen.

Ud over at lave noget til gavn for alle, samles de ansvarlige voksne også et par gange om året til et glas vin eller andet socialt som de selv bestemmer og planlægger og får tilskud fra klubben til.

Er du mere end en "bruger" og vil du gerne komme med ny energi og hjælpe dem med lidt mindre overskud, så meld dig som "Ansvarlig voksen" og skriv en e-mail til Ansvarligvoksen@8240-risskov.dk.