Velkommen til VRI-fodbold

AGF samarbejde.

Vi har i det sportslige udvalg i VRI oplevet et behov for at informere de frivillige trænere og forældre på vores yngre årgange bedre omkring vores status som samarbejdsklub med AGF.

Hvad betyder det konkret på især årgangene U9 og U10, hvor holdene og spillerne for første gang begynder at stifte bekendtskab med AGF som talentklub, der som naturligt formål har et ønske om at finde de største talenter i Østjylland?

For at klæde både de frivillige trænere og forældre bedst muligt på har vi oprettet dette punkt på hjemmesiden (link) med en udførlig beskrivelse af vores samarbejde med AGF. Den opfordrer vi både trænere og forældre til at læse for at forstå spillereglerne for klubsamarbejdet mellem VRI og AGF, samt processen når AGF henvender sig vedrørende VRI spillere, hvilket vi oplever sker tidligere og tidligere.

De årgangsansvarlige og frivillige trænere på U9 og U8 bliver løbende indkaldt til informationsmøder, hvor de har mulighed for at spørge nærmere ind til samarbejdet og høre fra nogle af de ældre årgange, hvilke erfaringer de har gjort sig og man er altid velkommen til selv at række ud til Kasper Villumsen (Kv@vri.dk), der er ansvarlig for klubsamarbejdet.

 
 

Årgangs- / Holdoversigt

Piger  :       U09 -  U12-U14

Damer:      Dame1 - U40

Drenge:     U05 - U06 - U07 - U08 - U09

                   U10 - U11 - U12 U13 - U14

                   U15 - U16 - U17 - U19

Herrer:       S1+S2 - S3 - S4 - S5 - S6 - S7

OldBoys    35 45 - 50 - 55

Opslagstavle Fodbold

Webshop for VRI medlemmer hos MarkOn
 
 
Så har vi i samarbejde med vores materiale leverandør MarkOn fået en webshop op at stå.

Her kan du privat købe forskellige fodbold produkter hvoraf de fleste er specialdesignet til VRI.

Du kan også købe andre produkter til en fordelagtig pris hos MarkOn. Dette sker ved at du indtaster koden ”VRI1960” i feltet ”Ind-tast shopkode”
 
Tøj til hele hold/årgange skal stadigvæk købes gennem Jon


Fodbold-kalender

Tryk på arangement for information
 
 
 
 

Se dagens hjemmekampe