Seneste nyt fra VRI Håndbold, senior:

Risskov, 12. februar 2020:

Træner vender ’hjem’ til VRIs divisionsdamer i sæsonen 2020/21

VRI’s seniorafdelinger er stolte af at kunne præsentere Kasper Holmboe som træner for klubbens bedste damehold næste sæson.

Kasper Holmboe er allerede en stor del af VRI-Håndbold, og han har da også tidligere været seniortræner i klubben. I indeværende sæson er han træner for VRI’s U8-hold og U15-piger. Sideløbende er Kasper også træner for vores holdfællesskab, Aarhus Uniteds U19-liga, så vi er glade for at få ham "hjem" på fuld tid.

– Det har været et stort ønske fra spillernes side, at vi kunne ansætte Kasper igen. Kaspers samspil med truppens nuværende træner, Mogens Parylewicz, og resten af lederteamet omkring 1.-2. holdstruppen er rigtigt godt (det var også Kasper og Mogens, som for 2 år siden fik damerne rykket op fra 3. til 2. division), siger formand i VRI-Håndbold Kenneth Klitgaard.

Mogens Parylewicz fortsætter i en ny rolle som assistent på hold 1 og som cheftræner for hold 2. De to bedste VRI-damehold ligger i øjeblikket i toppen af henholdsvis 2. division og Jyllandsserien.

Kasper udtaler i forbindelse med aftalen:
– VRI kontaktede mig tilbage i december og spurgte på opfordring fra spillerne og bestyrelsen, om jeg ønskede at overtage ansvaret for 1. holds damerne i VRI i den kommende sæson. Efter lidt overvejelser var jeg ikke i tvivl om, at det at komme tilbage til VRI damesenior, var den optimale løsning for mig.

– Jeg havde dog også et enkelt krav som skulle opfyldes, og da klubben kunne love mig, at jeg også havde holdleder Allan Schou med omkring holdet i næste sæson, så var vi i mål.

– Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til VRI damesenior, og jeg ser frem til at arbejde sammen med Mogens Parylewicz omkring 1. og 2. holdet og fortsætte udviklingen af et meget stærkt foreningsmiljø med en masse skønne piger. Samtidig skal vi bygge videre på de nuværende rammer omkring hold 1 og 2.

– Om vi skal spille 1. eller 2. division i den kommende sæson, er ikke det vigtigste for mig. Det vigtigste bliver, at jeg sammen med Mogens kan få skabt rammerne på både hold 1 og 2, så alle spillere oplever sig som en del af et HOLD, et stærkt træningsmiljø, et fællesskab og en foreningskultur, som gør, at vi alle trækker i samme retning. Kun på den måde kan vi indfri de mål, som vi sammen kommer til at sætte for kommende sæson.

Det nye setup betyder, at VRI tager afsked med Jakob Friis Jensen og Henrik Leth som trænere efter denne sæson.
– Vi skylder dem begge en stor tak for deres indsats for VRI og ønsker dem held og lykke med deres næste træneropgaver, siger seniorformand i VRI-Håndbold, Sven Enemark.

Nye eller gamle damespillere, der skulle være interesseret i at høre mere om kommende sæson 2020/21 i VRI-Håndbold skal være velkommen til at kontakte Kasper Homboe på mobil 40973131 eller mail: kaverh@live.dk

Trænerkabalen omkring VRIs herreseniorhold er også ved at falde på plads, og der vil inden for kort tid blive udsendt nyt om disse hold. 

Formand: Sven Enemark M: 20 33 61 16 eller sven.enemark@skolekom.dk