Styrketræning Hal E

For enkelt-SPILLERE

Spillere/medlemmer kan få fri adgang til genoptræning/træning for kr. 200,00 pr.hele sæson og kan bruges, når der ikke er holdbooking. Oversigt ses nederst på denne side.
 
Adgangskort kan udleveres når der ovenstående er betalt. Kvittering medbringes på kontoret. Der er depositum på kortet, der betales sammen med adgangsbeløbet.
For unge under 18 år, skal kvitteringen attesteres af forældre og underskrives før udlevering af adgangskort kan ske.
 
Adgangen er personlig og gælder ikke for spillerens venner/familie og må derfor ikke udlånes til andre. 
 
Aldersgrænsen for enkelt-spillere er deltagere på diverse U17-hold.

Tilmelding for brug af styrkerum i Hal E.

 
Depositum kr. 200,00
Pris pr. sæson for brug kr. 200,00 (Håndbold har betalt dette for VRI-håndboldspillerne)
 

Specielt for Håndbold U17 Piger/Drenge

I skal tilmelde jer til holdet herunder først, for at kunne tilmelde jer for brug og depositum efterfølgende, da jeres hold- og personoplysninger kan ligge i HEI/VRI samarbejdet.

FÆLLES regler

Herunder kan ses retningslinjer og fælles regler for brug af styrkelokalet, så det altid fremstår rent og imødekommende for de næste brugere....

Ordensregler

Det er ligeledes besluttet, at styrkefaciliteterne er forbeholdt VRI medlemmer, trænerer m.fl. så der vil ikke blive givet adgang til andre. Derfor bedes enkelt-medlemmer respektere dette og ikke invitere gæster med!

Diverse:

For hold:

Styrkerummet bookes af HOLD i VRI for samlet styrketræning og bookes gennem den almindelige årlige halfordeling. Ledige tider bookes gennem kontoret og Bellevuehallerne.

Det er kun trænere/holdledere/fysiske trænere, der har adgang med nøglebrik - for deres hold.
For ungdomshold skal der være supervision og anvisning i brug af maskiner i form af udarbejdet program eller øvelser, så skader undgåes.