Klubmesterskaber 2017

Kære alle,

Årets klubmesterskaber finder sted lørdag d. 29. April 2017 i Bellevuehallerne.
 
Hvornår stævnet starter afhænger af tilmeldinger, men forvent mellem 11-18.
Tilmelding foregår til Anders Bjerrum på anders303@gmail.com, her angiver man hvilke rækker man vil deltage i og hvem man skal spille sammen med.
 
Klubmesterskaberne vil i år blive afholdt som et normalt stævne med alle kampe samme dag. Det gør at der vil blive spillet i små puljer eller knockout kampe. Der vil være forskellige rækker i alle kategorier sådan niveauet er nogenlunde lige.
 
I denne sæson vil klubmesterskaberne blive spillet VRI og Lystrup sammen på senior og motionist plan. I alle kategorier kan der deltages i single, double og mixdouble. Vi håber alle deltager i flere rækker da det vil give flere kampe for alle og derved kommer man mere på banen end ved at deltage i en enkelt række. Hvis der er stor tilslutning vil der blive inddelt i A og B rækker.
 
Seneste tilmelding er torsdag d. 27. april. Prisen for single er 60 kroner. Prisen for double er 120 kr. pr. par. Betaling sker kontant på dagen ved dommerbordet.
 
Seniordoublerne vil der blive trukket lod om sådan vi får nogen sjove og mere lige kampe. Dette gælder både damer og herrer. Måden det foregår på er at der bliver foretaget en seedning
 
Vi håber på stor tilmelding sådan det bliver en dag med liv og hygge i hallen.

Vi ses i hallen!